Deniz Magdansös

Deniz är en professionell magdansös med flera års erfarenhet inom den orientaliska dansen. Med sin förstklassiga orientaliska dans är hon en av Stockholms mest anlitade magdansöser. Magdans som inslag på fest eller evenemang är en fascinerande och stämningshöjande underhållning!
Deniz magdansshower är väldigt uppskattade och hon uppträder på restauranger och förgyller tillställningar som bröllop, födelsedagar, möhippor, fester och andra evenemang. Sommaren 2015 hade Deniz äran att vara den magdansös som uppträdde på prins Carl Philip och Sofia Hellqvists bröllp. Hon har dessutom uppträtt internationellt i bland annat Egypten, Turkiet, Oman och Tunisien.

 

Med sin passion, engagemang och kärlek till den orientaliska dansen levererar hon alltid ett vackert och underhållande uppträdande som gästerna sent glömmer. Med medryckande musik, vackra dräkter förmedlar Deniz den orientaliska dansens magi i färgstarka dansnummer. Uppträdandet kan utformas efter typ av fest och är efter kundens önskemål – ett eller ett par dansnummer eller ett längre program. Om så önskas engagerar Deniz gärna gästerna till att delta i den orientaliska dansen!

 

Varmt välkommen att boka Deniz magdansshow till ditt event!

Tel:  073 1543303               Email:   info@denizmagdans.se

Copyright © 2010 - Fullscreen Template - by Luca Martincigh